Fabriekslampen | Filmspots | Brocante | Industrieel

 

Huib Boersma

 

Vintage design lampenKlant stuurt foto.

Wij weten dat veel mensen besluiten om onze oude design lampen een prominente plek te geven in hun interieur. Veel van onze producten lenen zich hier uitstekend voor, maar een berichtje met foto ontvangen, als een bewijs van tevredenheid over hun aankoop, doet ons deugd.

 

Zo’n klein en fijn berichtje met mooie foto delen wij hier graag met u.

 

Het is precies de reden geweest voor ons om bezig te gaan met import en distributie van deze oud industriele vormgeving, die genoeg vitaliteit bezit om met hun verlichtend functioneren door te gaan. Ze zijn nog zo bijzonder bruikbaar, dat nieuw leven in een nieuwe omgeving alleszins te rechtvaardigen is.

 

Niet zo lang geleden liet een handelaar mij weten dat hij het ‘minder’ vond dat ik wel eens wat schrijf over de herkomst van deze lampen. Zijn idee was, dat potentiele afnemers de prijzen te hoog zouden vinden. Nou moe… We zijn er druk mee hoor. Zoeken, schoonmaken, restaureren, transporteren, opslaan, in in een toonzaal en op de website zichtbaar maken, promoten, enthousiasmeren. Van mij mag duidelijk zijn waar ze vandaan komen, in mijn voorlaatste bericht kan iedereen het lezen.

 

Facebooktwittergoogle_plus