Fabriekslampen | Filmspots | Brocante | Industrieel

 

Van hobby werk maken | Klassiek Industriële Lampen Renovatie.

 

Onze klassiek industriële lampen hobbyHet zoeken naar mooie erfstukken uit het voormalige oostblok geeft spanning en plezier. We restaureren oude doorleefde fabriekslampen en diverse andere unieke industriële voorwerpen. Reddingswerkers dus, en daar zijn we trots op.

Wij wonen een groot deel van het jaar in Slowakije en nemen regelmatig bijzondere items mee terug naar Nederland. Wij vinden het een uitdaging om een nieuw leven te restaureren aan oude klassiek industriële lampen en andere original design items.

We zijn gestart in het prestigieuze pand van ZwaarTafelen, aan de rand van Amersfoort. De prachtige zware tafels in de showroom combineren uitstekend met onze stoere fabriekslampen.

 

Momenteel zijn onze origineel industriële vintage lampen in drie vaste verkooplocaties te te bezichtigen en aan te schaffen. Mocht u uw een project of een samenwerking met ons willen bespreken, dan kunnen we een afspraak plannen in een van de locaties of desgewenst op een plek naar keuze.

 

Vinden we gezellig,

Anneke en Huib Boersma.

Vintage nieuwsberichten van CO

 

 

 

Contact inzake uw vragen, bezoek of offerte wensen, volgen we zo snel mogelijk op, ook als we in Slowakije zijn.

 
Bij voorkeur ontvangen wij uw wensen of mededelingen via het contactformulier hieronder. Vermeldt a.u.b. ook het onderwerp waar u ons over benaderd.
 
U kunt ons natuurlijk ook bellen op dit telefoonnummer.
Bel ons over klassiek inndustriële lampen - real vintage
+31.6.51.51.02 91

 

 
 
Heeft u vragen over een specifiek artikel? Vermeldt dan a.u.b. het artikelnummer.

 
 

* Invullen verplicht

Facebooktwittergoogle_plus