Fabriekslampen | Filmspots | Brocante | Industrieel

 

 

KELDER 35 + ZWAARTAFELEN - Amersfoort.

 

Kelderzaken: projecten, verhuur en partijverkoop op afspraak.

 

Hier begonnen wij in Nederland. Boven de stoere balken- en andere massief houten tafels van Zwaartafelen kwamen onze robuuste en authentieke  industriële lampen uitstekend tot hun recht. Wij houden ons in de kelder onder het gebouw bezig met projecten, verhuur en partijverkoop van vintage lampen en filmspots, uitsluitend op afspraak.

 

ZWAARTAFELEN.

Een bijzonder bedrijf dat zich specialiseerde in het op maat produceren van zware houten meubelen, prachtige robuuste elementen in een eigentijds interieur. Bezoek hun inspirerende showroom. Onze lampen zijn bij Zwaartafelen te koop. Ze passen uitstekend bij de vakwerk meubelen van deze gewaardeerde en deskundige creatievelingen. Controleer wel even de openingstijden op hun website. Site adres: zwaartafelen.nl

 

Contact informatie:

Nijkerkerstraat 35B

3821 CD Amersfoort

Telefoon: +31.6.51 510 291

Contactformulier | Google routeplanner

 

 


 

FRENQUE Interiors - Losser.

 

One of a kind Interiors in Twente.

 

Een bijzonder bedrijf met een sterke visie. Het koppel achter Frenque vindt: Je huis is een zelfportret. Het ontleent zijn karakter aan alle persoonlijke accenten die je aanbrengt. Persoonlijke spullen worden toegevoegd aan het interieur. Het oude tafeltje van je oma of de vaas die je van je ouders kreeg toen je op kamers ging.
 

Jouw interieur heeft karakter en je weet precies wat je wil. Frenque heeft alles in huis om je interieur net dat extra te geven. Onze  uitgebreide one of a kind collectie geeft die persoonlijke touch aan je interieur. Smaakvolle unieke artikelen met karakter die je nergens anders vindt geven je huis de ik-factor.
 

Bezoek ons en laat je persoonlijke woonwensen uitkomen in onze inspirerende winkel, ontdek direct een selectie van onze collectie of leer meer over onze visie op wonen door onze blogs met interieuradvies. Site adres: frenque.nl

 

Contact informatie:

Nijverheidsstraat 11

7581 PV Losser

Telefoon: 06-36345777 / 053-4368173

Contactformulier | Google routeplanner

 

 

Route Planner

Klik op afbeelding.

Klik op de google map afbeelding en zoek eenvoudig uit hoe u naar het gewenste verkooppunt kunt rijden.

Facebooktwittergoogle_plus